Laatste kaarten beschikbaar voor Live & Tribute Zijtaart

Laatste kaarten beschikbaar voor Live & Tribute Zijtaart

Heb jij, of je vrienden nog geen tickets voor deze fantastische avond met 2 geweldige bands? We zijn trots want er zijn nog slechts een kleine 100 kaarten te verkrijgen en dan kunnen we zeggen dat we een UITVERKOCHT evenement hebben in ons mooie dorpshuis. Queen Vipers en Steam Sister zullen het Dorpshuis op de grondvesten laten beven. Dit alles wordt in de pauzes opgevuld met lekkere jaren 70/80/90 muziek door een bekende regionale DJ die deze muziek op zijn duimpje kent.

Wil jij deze avond met je vrienden meemaken, koop nu je ticket(s) zolang het kan. Want VOL=VOL. Tickets te verkrijgen via deze link of via de website van het dorpshuis: 

The Vipers - Tribute to Queen

“You can do anything with my music, but never make me boring”, waren een van de laatste woorden van de in 1991 overleden zanger Freddie Mercury. Queen is, 48 jaar na de oprichting van de band, groter dan ooit te voren!! En de Italiaanse bandleden van Vipers omschrijven zichzelf als enorm grote Queen fans. Sinds 2002 hebben ze door geheel Europa al meer dan 1000 live optredens verzorgd, waarbij ze de legendarische tracks van deze Britse band tot in detail proberen na te bootsen. Uiteraard door de nadruk te leggen op de muzikale kracht van de bekendste band ter wereld, maar ook met oog voor de details waar Freddy Mercury en zijn mannen bekend om stonden. Tussen Keep Yourself Alive en The Show Must Go On zit zo’n dertig jaar rockgeschiedenis. Vipers neemt je mee op reis door deze tijd waarin Queen zich ontwikkelde tot misschien wel de beste rockband allertijden.

Stoere Cover Band Steam Sister

Dit is voor iedereen die van een feest houdt, tot de grens gaat en eraan voorbij. We brengen je covers zoals je ze nooit eerder gehoord hebt. Herkenbaar maar niet voorspelbaar. Zing mee tot je stem weg is en je nieuwe idolen gevonden zijn. Deze zes vrouwen van Steam Sister blazen jou, jouw vrienden én de complete tent omver met hun energieke show vol glitters, stoom en neon. Laat je vanaf de eerste minuut veroveren en betoveren door STEAM SISTER. Omdat het kan. Voor iedereen die zich niet gek wil laten maken. Fuck it. Everything is possible.

Bestel nu je kaarten en dan zien we je op 13 april!

logo zijtaart.nl