Koop nu uw kaarten voor het beste idee van Nederland

Koop nu uw kaarten voor het beste idee van Nederland

Vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 maart zijn de opnames voor “Het beste idee van Zijtaart” in MFA t ’Klooster in Zijtaart. Het thema is dit jaar: “Uitvinden is een Kunst”! Zoals wij eerder al lieten doorschemeren is er slechts één deelnemer, maar met genoeg uitvindingen om 3 avonden te vullen. Maar wie is toch die geheimzinnige uitvinder ‘W. Mulder’?  De Zijtaartse Toneelvereniging gingen voor op onderzoek.

Na wat rondvraag in het dorp Zijtaart kwamen we al snel uit bij “Garage W. Mulder”. Wij dachten het mysterie snel opgelost te hebben, maar in een kort gesprek met de eigenaars Willem en Grietje Mulder bleek toch dat we het bij het verkeerde eind hadden. De uitvinder blijkt niet de eigenaar Willem Mulder te zijn, maar hun kostganger Wietske Mulder. Grietje had weinig positiefs over de uitvindster te melden en Willem had het te druk met banden verwisselen om ons verder te woord te staan. Wietske zelf had zichzelf ingesloten in haar kamer en was te druk met uitvinden. Veel zijn we dus nog niet te weten te komen.

Wij van de Zijtaartse Toneelvereniging zetten ons onderzoek voort en hopen volgende week met meer informatie te komen over deze geheimzinnige uitvindster.

Bent u ook benieuwd naar de uitvindingen van W. Mulder? U kunt nog kaarten bestellen voor “Uitvinden is een Kunst” via de website of bel/app naar: 06 4807 1769. Kaarten kosten € 12,- en zijn inclusief 1 consumptie.

Graag tot ziens!

De Zijtaartse Toneel Vereniging

logo zijtaart.nl