Komende vrijdag Kampioensronde Zijtaarts Buurtkeezen 2023-2024

Komende vrijdag Kampioensronde Zijtaarts Buurtkeezen 2023-2024

Vrijdagavond laat zal  bekend worden welk team zich een jaar lang "Kampioen Buurtkeezen Zijtaart" mag noemen. Het is het sluitstuk van een meer dan succesvol verlopen buurtkeezen seizoen. Vanaf het begin werd er volop gestreden om de maandprijzen. En, met vele kanshebbers steeds. Ook de teams aan de top kenden een grote afwisseling.

Dat alles, en de gezellige en sportieve sfeer zorgde voor een erg mooi seizoen '23-'24, van het keezen spel.

Wij bedanken natuurlijk graag alle 51 deelnemende teams die gezorgd hebben voor dit alles. We hopen jullie graag weer terug te zien op vrijdagavond 4 oktober a.s. voor een nieuwe ronde!

Het Zijtaarts Keezen Kampioenschap,

De inschrijving is gesloten we hebben aanmeldingen van 65 teams, dus 130 personen en zitten vol!  Op vrijdagavond 19 april is het weer zover: welk team  wordt de nieuwe Zijtaartse Kampioen? 

In 5 uitputtende rondes van 40 minuten- een kwestie van scherp blijven en de kansen grijpen - wordt bepaald welk team zich tot winnaar mag laten uitroepen. Het aardige van het keezenspel is wel die gelijke kansen dat elk team heeft op het begeerde kampioenschap. De factor tijd speelt een belangrijke rol: elke spelronde stopt na 40 minuten.

Zes! van EGZ. Evenementen Groep Zijtaart

logo zijtaart.nl