Komende vrijdag 9de editie van het Zijtaarts Keezen kampioenschap

Komende vrijdag 9de editie van het Zijtaarts Keezen kampioenschap

We zijn in 2014 gestart met 31 deelnemende teams. Steeds meer bewoners uit Zijtaart leren het spel spelen en we zijn er dan ook trots op dat er 63 teams hebben ingeschreven voor deze editie. Dit jaar hebben we weer een aantal teams die voor de eerste keer meedoen. Zo zie je dat het spel enthousiast wordt gespeeld door jong en oud.

De deelnemersvoorwaarden zijn simpel: beide leden of één van de twee komen uit Zijtaart of hebben daar ooit gewoond. In uitzonderlijke gevallen (speciale binding met Zijtaart) heeft het bestuur besloten om óók teams, die niet precies aan de voorwaarden voldoen, toch toe te laten aan het Zijtaarts kampioenschap. Aanvragen worden door het bestuur beoordeeld en vervolgens wordt beslist of het team toegelaten kan worden.

We spelen het kampioenschap in het Dorpshuis, vanaf 18.30u is de zaal open. Bij binnenkomst graag melden bij het wedstrijdsecretariaat voor 18.45u met het teamnummer. Dit nummer staat voor je naam op de deelnemerslijst. Heb je het inschrijfgeld van € 10,00 (nog) niet voldaan dan het bedrag in een gesloten enveloppe met daarop je teamnummer inleveren bij de organisatie.

Om 19.00 uur starten we met de 1ste ronde.

Deze avond worden er 5 rondes gespeeld van elk 40 minuten, mochten alle teams eerder klaar zijn dan gaan we meteen door naar de volgende ronde. We verwachten om ca 23.15 uur de Zijtaarts Kampioenen bekend te maken.

De tafels zijn genummerd van 1 t/m 32, tafels 1/15 vind je in de evenementenzaal, tafel 16 t/m 32 in de ontmoetingszaal. De indeling gaat via app je wordt dan toegevoegd aan de groepsapp die voor deze avond is aangemaakt. Deze code kun je ook a.s. vrijdag scannen.

De zaal is open voor gasten en sponsoren om de spanning en strijd te proeven.

Tot a.s. vrijdag
“Zes!” Van EGZ. Evenementen Groep Zijtaart

 

Het Zijtaarts Keezen kampioenschap wordt mede mogelijk gemaakt door;

kleijngeld

logo broks bloemenshop

 

logo zijtaart.nl