Komend weekend griezelen en speuren bij de Halloweentocht

Komend weekend griezelen en speuren bij de Halloweentocht

Komend weekend is het weer zo ver: de jaarlijkse Halloweentocht van Jong Nederland Zijtaart.  Op vrijdagavond 28 oktober zijn jullie vanaf 18:00 welkom om de speurtocht bij onze blokhut op te komen halen. Als je klaar bent dan kun je de speurtocht inleveren en mag je tot 20:30 gezellig aansluiten bij ons kampvuur (met chocomel en marshmallows!). Alléén op deze dag is er ook een extra spookstuk aan de tocht geplakt!

Op zaterdag 29 en zondag 30 oktober kun je de speurtocht in je eigen tijd gaan lopen, je kunt dan de speurtocht bij de blokhut uit de brievenbus halen en hier ook weer inleveren. Iedereen is welkom, dus ga vooral met al je vriendjes, vriendinnetjes, ouders/verzorgers, opa’s en oma’s op pad!

Halloween algemeen

In de afbeelding hieronder is de route van dit jaar te zien. Wij zouden het super leuk vinden als de huizen die langs de route staan versierd zouden worden in Halloween thema. Net zoals vorig jaar zal er weer een prijs zijn voor het mooist versierde huis! Ook zullen er prijsjes verloot worden onder alle deelnemers van de speurtocht.

Wij hopen jullie allemaal te zien!

Bron: © Jong Nederland Zijtaart 26 oktober 2022

2022 10 03 Route halloweentocht Jong Nederland Zijtaart

logo zijtaart.nl