Kom naar de opnames van het beste idee van Zijtaart

Kom naar de opnames van het beste idee van Zijtaart

Een volautomatische bieropener, automatisch instelbare kerstboomverlichting of toch een automatisch-anti-snurksysteem? Welke uitvinding getuigt nou echt van een staaltje kunst?

Vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 maart zijn de opnames van het ‘Het beste idee van Zijtaart” in MFA ‘Klooster. Dit jaar is het thema: “Uitvinden is een kunst”. Want uitvinder zijn is schijnbaar niet voor iedereen weggelegd. “Daar moet je slim, geniaal of zelf briljant voor zijn!” Zo beweert de enige deelneemster tot dusver tenminste. Het deelnemende aantal uitvinders valt dus tot nu toe een beetje tegen, maar het aantal uitvindingen daarentegen niet. Met één razend enthousiaste uitvinder kunnen we makkelijk 3 avonden vullen aldus producent Z -TV.

De uitvindingen zullen dit jaar beoordeeld worden door niemand minder dan de plaatselijke wethouder en de directeur van de bank. Zij hebben beiden aangegeven bijzonder geïnteresseerd te zijn in één enkele uitvindingen en zijn zelfs bereid om hierin te investeren. 

Wilt u ook graag live meemaken wat deze uitvinding is, kom dan naar een van de opname-avonden in MFA ‘Klooster te Zijtaart. Kaarten hiervoor zijn verkrijgbaar vanaf 24 februari, maar ook nu al online te reserveren.

Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door ZTV.

logo zijtaart.nl