Kermis Zijtaart staat garant voor vier dagen plezier

Kermis Zijtaart staat garant voor vier dagen plezier

Van vrijdag 19 tot en met maandag 22 mei is er vier dagen lang plezier voor jong en oud. Met de komst van diverse leuke kermisattracties en diverse nevenactiviteiten belooft de kermis weer een gezellig evenement te worden. Helaas is er dit jaar geen autoscooter, maar dat gemis wordt opgevangen door een rups.

Op vrijdagavond begint de kermis om 19.00 uur met een traktatie. De kinderen en de jeugd (niet alleen uit Zijtaart) krijgen een gratis kaartje voor een van de attracties. Voor de ouders en andere bezoekers is er gratis koffie en thee. Voor het gratis kaartje is het wel de bedoeling dat men ook om 19.00 uur aanwezig is. 

Op zaterdag en maandag gaat de kermis om 14.00 uur open en op zondag om 12.00 uur. 

Op de basisschool zijn dit jaar geen gratis kaartjes uitgedeeld, maar alle kinderen kunnen op maandag wel een gratis kaartje bemachtigen. Daarvoor moeten ze wel om 18.00u aanwezig zijn.

Tijdens de kermisdagen staat er nog meer op het programma. Er zijn kijk- en instapmomenten van de deelauto op vrijdagavond 19 mei van 19 tot 21 uur en op zondagmiddag 21 mei van 15 tot 17 uur. Beide momenten vinden plaats bij de vaste standplaats van de deelauto, midden in het dorp aan de Pastoor Clercxstraat. Op zondag is er in het centrum vanaf 10.00 uur de vlooienmarkt van carnavalsvereniging De Reigers. Tijdens de kermisdagen zijn ook De Reiger Horeca en café-zaal Kleijngeld open en is daar op culinair en muzikaal gebied het een en ander te beleven,

Met deze activiteiten heeft Zijtaart gegarandeerd weer een super gezellige kermis.

Bron: © Evenementengroep Zijtaart 19 mei 2023

logo zijtaart.nl