Keez en Co is de nieuwe kampioen Zijtaarts buurtkeezen 2024

Keez en Co is de nieuwe kampioen Zijtaarts buurtkeezen 2024

Na 7 maandelijkse speelrondes wist het team "Keez en Co" de wisselbeker, na een spannende eindstrijd, te veroveren! Een erg mooi resultaat: komend vanaf de 5e plaats in de voorlaatste ronde, passeerden zij de grote kanshebbers als bijv. team Weieven en Maan en namen in de allerlaatste spelronde de koppositie in. Dat hadden zij aam één pion verschil te danken! Zo kan dat gaan bij het leuke spel Keezen!

Ook team "Maan" en het gedoodverfde winnend team "Weieven" mochten een passende prijs in ontvangst nemen. (Veel lekkers). 

Deze laatste ronde buurtkeezen was weer een ouderwets gezellige avond met veel leuke wedstrijden. Maar liefst 7 teams wisten ongeslagen de eindstreep te halen. Dan gaat de kwaliteit tellen. Het team met de grootste overwinning op de tegenpartij wint de maandprijs. In de hoogste categorie eindigde "Beauty Keez": 60 pionnen binnen tegenover 45 van da andere partijen. "Bievis" werd tweede 60 - 48 pionnen binnen en als 3e mocht "Bep-Zutje" mooie (buiten)plantjes  in ontvangst nemen.

Buurtkeezen 2024 - 2025: start op 4 oktober! U bent allen weer uitgenodigd! 

Kijk hier voor de uitslag van ronde 7 (afgelopen vrijdag) en hier voor de eindstand van het hele buurtkeezen toernooi.

Bron: © ZES van Evenementengroep Zijtaart 8 april 2024

 

logo zijtaart.nl