Kampioenen tennisvereniging Zijtaart bij voorjaarscompetitie

Kampioenen tennisvereniging Zijtaart bij voorjaarscompetitie

Afgelopen weekend werden de laatste poulewedstrijden gespeeld in de externe voorjaarscompetitie. Maar liefst 3 teams werden eerste in hun poule en zodoende werden zij kampioen. Op de vrijdagavond speelde het damesteam van Jonneke Vissers. Samen haar team: Lindy v.d. Hurk, Monique v.d. Hurk, Anouska v.d. Heijden, Jolanda van Zutphen en Sonja van Hamond werd er één keertje gelijkgespeeld en de andere wedstrijden werden gewonnen. Zij werden dan ook kampioen in hun klasse.

Het mixteam van de vrijdagavond met als captain Sonja van Hamond werd ongeslagen kampioen. Het team bestaat uit: Monique v.d. Hurk, Antoin v.d. Akker, Erik Groothoff, Jolanda van Zutphen, Adri Schepers, Frank van Leuken, Hans van Zuijlen en Carlo Donkers. 

Voor het zaterdagteam was het verschil tussen de teams wel erg groot. Het damesteam stak er met kop en schouders bovenuit. Voor hen was het enkele weken geleden al bekend dat zij met de eer mochten gaan strijken. Onder leiding van Anouska v.d. Heijden waren het Diane Biemans, Ivonne v.d. Ven, Jolanda van Zutphen, Karin v.d. Heijden, Evelien v.d. Ven, Monique v.d. Hurk en Willemien Schepers die ervoor gezorgd hebben dat de winst in deze poule naar TV Zijtaart ging. 

Bron: © TV Zijtaart 19 juni 2023

logo zijtaart.nl