Jubilaris bij koor Vivace
Featured

Jubilaris bij koor Vivace

Koor Vivace zal in het jaar 2025 zijn 30-jarig bestaan vieren, in plaats van het 25-jarig bestaan in 2020, dat wegens de corona-periode geen doorgang kon vinden. Ondertussen is er bij de ‘parade van 12 jubilarissen’ van sinds dat jaar weer een nieuw trouw koorlid gevoegd, dat haar 25-jarig lidmaatschap is gepasseerd. En dat is Will van Asseldonk, die nu dus ook al ruim een kwart eeuw met haar welluidende stem aan onze koorklanken heeft bijgedragen. Dat wij dat bijzonder op prijs stellen, dat hoeft geen betoog.

Zij moest er even op wachten, maar het bestuur had besloten dit te vieren met een gepaste huldiging tijdens de jaarlijkse afsluiting van het seizoen, op de borrelavond na de laatste repetitie. Helaas was Will die avond verhinderd. Daarom is zij zaterdag 6 juli door het bestuur thuis bezocht en heeft zij alsnog de Vivace jubileumspeld, met een oorkonde ontvangen. De eretekenen gingen vergezeld van een mooie bos bloemen om Will te bedanken voor haar jarenlange inzet voor het koor, die veel verder gaat dan het meezingen alleen. En als bestuur spraken we namens Koor Vivace de hoop uit nog vele jaren van haar bijdrage te mogen profiteren, en dat het haar uiteraard gegeven mag zijn om dat in goede gezondheid te kunnen doen.

Heb jij eigenlijk ook wel interesse voor het zingen? Mocht je je als lezer afvragen hoe het komt dat zoveel leden al meer dan 25 jaar plezier beleven aan het zingen, kom dan gerust eens vrijblijvend kijken/luisteren in dorpshuis het Klooster te Zijtaart. Vivace ontvangt graag belangstellenden, m/v.

Vanaf donderdagavond 22 augustus, om 20:00 uur hebben we weer onze wekelijkse repetities. Je bent van harte welkom!

logo zijtaart.nl