Jeugdnatuurvereniging activiteiten gaan weer beginnen

Jeugdnatuurvereniging activiteiten gaan weer beginnen

Zoals jullie ongetwijfeld weten, bestaat er in Zijtaart al jaren een Jeugdnatuurvereniging. Kinderen van groep 6, 7 en 8 van de basisschool kunnen lid worden van onze vereniging. Je wordt dan aan begin van het jaar lid voor 3 jaar. De contributie bedraagt € 15,- per drie jaar.

Wij organiseren meestal één keer per maand een wandeling, excursie, of andere activiteit, meestal op de vroege zondagmorgen. We proberen steeds kinderen te leren kijken naar wat de natuur ons te bieden heeft en dit in de directe omgeving van Zijtaart. We vertrekken altijd vanaf het Klooster en meestal fietsen we naar het beginpunt, maar heel soms gaan we met auto’s. Er gaan vrijwilligers van de vereniging mee om de kinderen te begeleiden, maar ook ouders, opa’s en oma’s zijn van harte welkom om met ons op pad te gaan. De vereniging zorgt voor drinken/koekje na afloop van de activiteit.

Binnenkort ontvangen alle leden het nieuwe programma voor het komende jaar. Dit kan dan alvast op de kalender genoteerd worden.

Ga je de eerstvolgende keer gezellig met ons mee?

De eerste bijeenkomst voor onze (nieuwe) leden is dit jaar op zaterdag 11 februari om 13.30 uur. Of een activiteit door gaat en hoe laat je aanwezig moet zijn, kun je lezen in het Zijtaarts Belang op de website Zijtaart.nl in de agenda of via WhatsApp. We sturen ook altijd een uitnodiging in de week voorafgaand aan de activiteit.

Wil je graag lid worden van onze vereniging, vul dan dit strookje in en lever het in bij een van ons. 
De contributie willen we graag tegelijk met het aanmeldingsstrookje ontvangen!

Bron: © Jeugdnatuurvereniging Zijtaart 30 januari 2023

zijtaartse jeugd natuurvreniging

logo zijtaart.nl