Jaarlijks kamp van ponyclub De Reigertjes zeer geslaagd

Jaarlijks kamp van ponyclub De Reigertjes zeer geslaagd

Afgelopen weekend was het jaarlijkse ponykamp van ponyclub De Reigertjes. Het werd een hele geslaagde editie! Na lekker spelen, een goede maaltijd en voetballen in een donkere rijhal was er een hele spannende spooktocht op de vrijdagavond. Vervolgens was er een kampvuur met marsmellows en broodjes worst.

Op zaterdag werd een buitenrit gemaakt naar Het Lijnt, samen met Theo, die de groep begeleidde met paard en wagen. ‘s Middags waren er diverse spellen, zoals levend ganzenbord en een levende paardenrace. Daarna kon er friet gehaald worden in het frietkot en in de avond was er een bingo. Ook nu werd de avond afgesloten met een kampvuur.

Zondagochtend kwam er helaas alweer een einde aan het ponykamp. Sommige ruiters mochten meteen door naar Boxtel, voor hun eerste ‘uitwedstrijd’. Dit was een viertallencompetitie voor kur op muziek. Het viertal van ponyclub De Reigertjes reed mee in de klasse B en reed op muziek van Pirates of the Carribean. De pony’s van Lynn, Sieb, Niek en Claire bleken heel koelbloedig en ook de ruiters waren nog wakker genoeg voor een hele nette proef. Er werd dan ook een eerste prijs en een winstpunt binnen gehaald! Een hele knappe prestatie voor zo’n jong gezelschap!

Bron: © Ponyclub De Reigertjes 24 oktober 2022

2022 10 25 Winnaars uitwedstrijd Ponyclub De Reigertjes uit Zijtaart

logo zijtaart.nl