Inschrijving Zijtaartse Biljartkampioenschappen geopend

Inschrijving Zijtaartse Biljartkampioenschappen geopend

Van dinsdag 31 oktober t/m vrijdag 10 november vindt voor de 37e keer de Zijtaartse biljartkampioenschappen libre plaats, georganiseerd door De Zwijntjes en Poedelpret. Het evenement wordt wederom gehouden in ons clubhuis, Café-Zaal Kleijngeld. Er wordt gespeeld op 3 biljarts. Dit jaar wordt er, evenals vorig jaar, in 2 klasse gespeeld. In de A-klasse zitten alle deelnemers met een gemiddelde van 1,40 of hoger, in de B-klasse de deelnemers met een gemiddelde van 0,50 t/m 1,39. De halve finalisten van beide klassen strijden om de titel “Algeheel Kampioen van Zijtaart”.

Inschrijven kan t/m maandag 2 oktober a.s. bij Café-Zaal Kleijngeld, Pastoor Clercxstraat 55. Het inschrijfgeld bedraagt € 10,00 en moet bij het inschrijven worden voldaan. 

Bij het inschrijven kan men opgeven wanneer men verhinderd is. In de voorrondes van dinsdag 31 oktober t/m maandag 6 november kunnen we hiermee rekening houden. Toch verzoeken we zo min mogelijke data van verhindering op te geven, zodat wij een passend wedstrijdschema kunnen maken. De wedstrijden beginnen dagelijks om 18.45 uur, op zaterdag en zondag kunnen de wedstrijden al eerder beginnen (afhankelijk van het aantal deelnemers).

We kunnen ieder jaar een mooi aantal deelnemers verwelkomen, maar hopen toch op nieuwe aanwas. Het belangrijkste is dat we er een gezellig toernooi van maken en iedere spel, met welk gemiddelde dan ook, maakt kans op de titel. Doe mee, al is het maar voor de gezelligheid en dit evenement voor het dorp behouden blijft.

Bron: © De Zwijntjes en Poedelpret 20 september 2023

logo zijtaart.nl