Inschrijven optocht door Reigerland

Inschrijven optocht door Reigerland

Nog maar een paar weken en het is weer carnaval! Op zaterdag 10 februari trekt de skonste optocht van de regio weer door ons prachtige Reigerland. Wil je graag deelnemen aan onze optocht, dan kun je hiervoor inschrijven op vrijdag 26 januari, tussen 19.00 -21.30 uur bij Café-Zaal Kleijngeld in Zijtaart.

Net als andere jaren gaan we er weer een gezellige avond van maken. Alle buitendorpse deelnemers dienen zich op deze avond in te schrijven, zodat keuring van de creatie op zaterdag 27 januari kan plaatsvinden. Wegens een beperkt aantal beschikbare plaatsen kunnen we niet alle inschrijvingen toelaten en is inschrijving voor buitendorpse deelnemers op 26 januari verplicht. Buitendorpse “feestwagens” worden niet toegelaten tot onze optocht. Als je de formulieren voor de optocht alvast in wilt vullen is dat mogelijk; Hier vind je het inschrijfformulierde bijlage van het inschrijfformulier, het reglement voor de optocht en de chauffeursverklaring, zodat jullie die alvast in kunnen vullen. De formulieren dienen wel persoonlijk afgegeven te worden op de inschrijfavond.

Het inschrijven voor de Optocht in Veghel kunnen wij weer voor jullie verzorgen. Hiervoor is het van belang je op deze inschrijfavond opgeeft en aangeeft dat je in Veghel mee wilt doen. De Optochtcommissie van Kuussegat wil m.b.t. de wagenbouwers ook meteen de chauffeursverklaringen ontvangen. Voor de Zijtaartse wagens die ook mee willen doen in Veghel, vragen we om deze gegevens op de vrijdagavond zo volledig mogelijk aan te leveren. De optocht van Kuussegat wil ook graag dat onze jeugd op zondag mee komt rijden in de optocht van Kuussegat. Voor hen zal een aparte prijscategorie worden gemaakt.

De optochtcommissie zou het sowieso fijn vinden dat iedereen zich op deze avond opgeeft, zodat de optochtcommissie voldoende tijd heeft om alles goed te regelen.
Lukt dat niet dan kun je je nog tot en met vrijdag 2 februari opgeven bij Mieke van Boxmeer, Krijtenburg 19, dit kan dagelijks tussen 18.00 en 19.00 uur

De buitendorpse deelnemers kunnen zich uitsluitend op de inschrijfavond inschrijven. Zijn er nog vragen, dan kun je deze stellen via dit contactformulier

De Optochtcommissie

logo zijtaart.nl