Inschrijven JAZ kindervakantiedagen 2022

Inschrijven JAZ kindervakantiedagen 2022

Ze komen er weer aan! Op 30 augustus, 31 augustus en 1 september zijn alweer de 23ste JAZ dagen gepland. En ook in 2022 hopen we er weer een superleuke editie van te maken met zoveel mogelijk kinderen. En dit jaar gaan doen we dat met het thema: 

JAZ IN DE RUIMTE

Kinderen uit Zijtaart die op 22-7-2022 4 jaar of ouder zijn mogen meedoen.

Op alle dagen begint het programma om 10.00u. Het programma eindigt iedere dag om 15.30 behalve op de donderdag. Op de donderdag gaan de kinderen na de dag op het terrein naar hun frietgezin. Om 18.00u keren zij terug naar het terrein en is iedereen welkom voor een gezamenlijke afsluiting.

Aanmelden

Deelnemen aan de JAZ dagen 2022 kan door dit formulier in te vullen. Deze kan ingeleverd worden bij een van onderstaande adressen. 
Voor maar €15,- per kind kun jij er 3 dagen bij zijn. Dit is inclusief lunch. Graag gepast betalen bij het inleveren van het inschrijfformulier.

Uiterste inschrijfdatum is dinsdag 5 april.
Anouk Welte Marieke van Asseldonk Stan van Hoof Debby vd Braak
Ceciliastraat 29 Pater Thijssenstraat 24 Keslaerstraat 63 Zondveldstraat 20a

 

Vrijwilligers

Om deze geweldige JAZ dagen mogelijk te maken zoeken we vrijwilligers die willen meehelpen. Activiteitenbegeleider, Catering, opbouwen, afbreken, nachtwaken en frietgezin er is veel te doen. Via dit formulier kun je je aanmelden. 

Heb je nog vragen? Bel of mail! 0413-375234 of

We zien jullie heel graag op 30, 31 augustus en 1 september!

Het JAZ team:
Laura van der Aa, Linda Adriaans, Marieke van Asseldonk, Amber van Boxmeer, Debby van de Braak, Cindy van Bree ,Sabine Goossens, Tjerk Goossens, Stan van Hoof, Annika de Koning, Maik van Lankvelt, Karin Peters ,Jolanda Schepers, Marleen van Slooten, Daphne van de Tillart, Monique Verhoeven en Anouk Welte

Bron: © Evenementengroep Zijtaart team JAZ

logo zijtaart.nl