Inschrijven biljartkampioenschappen Zijtaart

Inschrijven biljartkampioenschappen Zijtaart

Vanaf dinsdag 25 oktober tot en met vrijdag 4 november organiseren de biljartverenigingen De Zwijntjes en Poedelpret voor de 36e keer de Zijtaartse biljartkampioenschappen libre.

Vorig jaar is de opzet gewijzigd en het aantal klasse is teruggegaan van 4 naar 2. In de A klasse spelers met een gemiddelde van 1,40 en hoger, in de B klasse de spelers met een gemiddelde van 0,50 tot en met 1,39. De halve finalisten van beide klasse strijden om het algeheel kampioenschap van Zijtaart. Dus 4 spelers van de A en 4 spelers van de B klasse.

Deze opzet is door een veel deelnemers positief ontvangen, daarom gaan we in deze opzet door.

INSCHRIJVEN

Inschrijven voor de Zijtaartse biljartkampioenschappen kan t/m maandag 3 oktober a.s. bij café Kleijngeld, Past. Clercxstraat 55.

Bij het inschrijven kan men opgeven wanneer men verhinderd is. In de voorrondes van dinsdag 25 oktober t/m maandag 31 oktober kunnen we hiermee rekening houden. Toch verzoeken we zo min mogelijke data van verhindering op te geven, omdat het voor ons anders onmogelijk wordt om met alle wensen rekening te houden. Het toernooi duurt slechts 11 dagen en in die periode moeten toch alle wedstrijden worden gespeeld. De wedstrijden beginnen dagelijks om 18.45 uur, op zaterdag en zondag kunnen de wedstrijden al eerder beginnen (afhankelijk van het aantal deelnemers).

Het inschrijfgeld bedraagt € 10,00 en moet bij het inschrijven worden voldaan.

Denk je er maar half aan om mee te doen, zet dan toch de stap en doe mee. Aan het te spelen gemiddelde hoeft het niet te liggen, want men kan al meedoen met een gemiddelde van 0,50. Voor de mensen die meedoen aan de buurtcompetitie, maar nog niet aan de Zijtaartse biljartkampioenschappen is het een overweging waard, zeker met deze nieuwe opzet. Doe mee, al is het maar voor de gezelligheid en dit evenement voor het dorp behouden blijft.

De Zwijntjes en Poedelpret

logo zijtaart.nl