Inschrijven 55ste Optocht door Reigerland

Inschrijven 55ste Optocht door Reigerland

Op zaterdag 18 februari trekt eindelijk de 55ste optocht van Reigerland weer door onze straten. Daar wil jij toch ook deel van uitmaken?!? Wij horen erg veel enthousiaste geluiden vanuit de basisschool-jeugd, die, zoals we hebben vernomen, met een recordaantal kinderen gaan deelnemen. Dat is natuurlijk fantastisch, want we weten allemaal dat de jeugd de toekomst heeft!

Graag willen we onze 55ste optocht extra glans geven; daarvoor zorgt natuurlijk niet alleen de jeugd, maar ook de “meer ervaren” deelnemers mogen dan niet ontbreken. Dus mocht je nog niet begonnen zijn maar wel een lichte twijfel hebben om na enkele jaren afwezigheid toch weer mee te doen; twijfel niet langer en kom inschrijven; Onze prins Hans IV heeft al aangegeven dat we op hem kunnen bouwe, maar dat kunnen we op jullie toch ook? Mocht je nog geen enkel idee hebben; in het kader van de 55ste optocht is er een extra prijs beschikbaar; mogelijk is dat goed voor een leuk idee??

Dus wil je graag deelnemen aan onze optocht, dan kun je hiervoor inschrijven op vrijdag 3 februari 2023, tussen 19.00 -21.30 uur bij Restaurant de Reiger in Zijtaart. Net als voor de Corona gaan we er weer een gezellige avond van maken. Ut mag wir los; dus kom op mi da gehos!

Inschrijving buitendorpse deelnemers

Alle buitendorpse deelnemers dienen zich op deze avond in te schrijven, zodat keuring van de creatie op zaterdag 4 februari kan plaatsvinden. Wegens een beperkt aantal beschikbare plaatsen kunnen we wellicht niet alle inschrijvingen toelaten en is inschrijving voor buitendorpse deelnemers op 3 februari verplicht.

Inschrijfformulier

Als je de formulieren voor de optocht alvast in wilt vullen is dat mogelijk; Hier staan staan achtereenvolgens hetinschrijfformulier en de aanvulling met deelnemers, hetreglement voor de optocht en de chauffeursverklaring om te downloaden, zodat jullie die alvast in kunnen vullen. De formulieren dienen wel persoonlijk afgegeven te worden op de inschrijfavond.

Optocht in Veghel

Het inschrijven voor de Optocht in Veghel kunnen wij weer voor jullie verzorgen. Hiervoor is het van belang je op deze inschrijfavond opgeeft en aangeeft dat je in Veghel mee wilt doen.
De Optochtcommissie van Kuussegat wil m.b.t. de wagenbouwers ook meteen de chauffeursverklaringen ontvangen. Voor de Zijtaartse wagens die ook mee willen doen in Veghel, vragen we om deze gegevens op de vrijdagavond zo volledig mogelijk aan te leveren. 

De optochtcommissie zou het sowieso fijn vinden dat iedereen zich op deze avond opgeeft, zodat de optochtcommissie voldoende tijd heeft om alles goed te regelen. Lukt dat niet dan kun je je nog tot en met vrijdag 10 februari opgeven bij Mieke van Boxmeer, Krijtenburg 19, dit kan dagelijks tussen 18.00 en 19.00 uur.
Zijn er nog vragen, dan kun je deze stellen via dit contactformulier

Bron: © CV de Reigers 29 januari 2023

 

Vlag van Reigerland

logo zijtaart.nl