Inloopavond deelauto Zijtaart op 13 maart

Inloopavond deelauto Zijtaart op 13 maart

Sinds de start van de deelauto Zijtaart in mei 2023 is er al 95 keer gebruikt gemaakt van de deelauto. En er is al 1900 kilometer mee gereden in 2023. We zijn dan ook heel tevreden met dit resultaat. Verder zijn de eerste nieuwe aanmeldingen voor 2024 al binnen en hopen we dat er dit jaar nog meer mensen gebruik gaan maken. De deelauto is een mooie openbare voorziening in ons dorp. -

Is die deelauto wel iets voor mij?

- Student en nog geen eigen auto?
- Een kinderfeestje en daarvoor een extra auto nodig?
- Een tweede auto overbodig, maar je wilt wel graag een auto achter de hand hebben?
- Aan de beurt om met je kind voor de sportvereniging te rijden en je partner heeft de eigen auto nodig?
- Stukken aan je eigen auto en geen leenauto?

Maak dan gebruik van onze deelauto!

Overweeg je om (incidenteel) gebruik te gaan maken van de deelauto? Zorg dan dat je een account hebt aangemaakt bij Goodmoovs. Dat kun je zelf doen via mijn.goodmoovs.com of stuur een bericht naar ons via , waarna wij je verder helpen. Vervolgens maak je met een van ons eenmalig een proefrit. Tijdens de proefrit wordt het gebruik van de elektrische auto toegelicht en wordt je rijbewijs gecontroleerd. Daarna wordt je account geactiveerd. 
Let op: Dit proces kan een paar dagen duren. Maar daarna kun je voortaan altijd direct met de deelauto op pad.

Hoe werkt dat dan? Kom naar de inloopavond

We horen regelmatig dat mensen het ingewikkeld vinden. Daarom houden we op woensdag 13 maart a.s. van 19.00 uur tot 20.00 uur een inloopavond in de centrale barruimte van het Dorpshuis. Dus heb je vragen of wil je graag advies: kom langs, we kunnen je vast helpen. En we willen je helpen met een berekening: wat zou zo’n rit in mijn geval kosten, hoe maak ik een goed vergelijk, wat kost onze tweede auto nou eigenlijk echt en is de deelauto voor mij mogelijk toch interessant? Maar ook: wil je een keer in de auto zitten of wil je een proefrit maken?  Je bent van harte welkom. Loop gerust vrijblijvend binnen!

Alle informatie is ook terug te vinden op www.zijtaart.nl/deelauto

Graag tot zien op 13 maart,

Bron: © Bestuur Stichting Gedeeld Vervoer Zijtaart 28 februari 2024

logo zijtaart.nl