Hoe lang zal hotel 'De Zijtaartse Rust' nog te koop staan

Hoe lang zal hotel 'De Zijtaartse Rust' nog te koop staan

Het rumoer rond de aanstaande verkoop van hotel “de Zijtaartse Rust” is ook niet onopgemerkt gebleven bij de toonaangevende vakbladen. Het gerucht gaat, dat tijdens het ‘Open Hotel’ een gerenommeerd recensent van ‘Hotels in Nederland’ een bezoek zal brengen aan het hotel. En een positieve recensie zal natuurlijk wonderen doen voor zowel de klandizie als de verkoop. Geen wonder dan ook dat de eigenaren er nog een schepje bovenop doen om alles soepel te laten verlopen 1 en 2 april.

Heeft u altijd al een hotel willen runnen of misschien overweegt u het? Of bent u op zoek naar een geschikt hotel om eens lekker tot rust te komen? Kom gerust een kijkje nemen tijdens de ‘Open Hotel’-dagen zaterdag 1 en zondag 2 april. En misschien bent u wel de volgende gast of zelfs eigenaar van “de Zijtaartse Rust”.

We raden u wel aan om op voorhand uw kaarten te bestellen. De kaartverkoop gaat hard en vanwege de zwakke fundering is er sprake van beperkte toegang tot het hotel.

Kaarten zijn nog te bestellen via e-mail of telefonisch/ via whatsapp bij Yvonne: 06-480 71 769 Prijs: € 10,- incl. 1 consumptie.
Beide avonden gaat de loge van het hotel om 19.30 uur open en begint ‘de rondleiding’ om 20.00 uur.

Bron: © Zijtaartse Toneelvereniging 21 maart 2023

logo zijtaart.nl