Historische 5e ronde buurtkeezen

Historische 5e ronde buurtkeezen

Het was afgelopen vrijdagavond een speelavond van records! Wat moest (bijna) ieder team lang geduld oefenen bij het einde van ronde 1 en ronde 3: die duurden méér dan een uur. Normaal duurt een partij ongeveer 35 minuten. Wij houden rekening met een speelduur van 3 kwartier en dat klopt vrijwel altijd.

Dit keer kwam de uitslag pas om 23.15 u. Nooit eerder meegemaakt! Door de lange pauzes kwamen wel mooie gesprekken tot stand met mooie  herinneringen aan oude tijden en allerlei andere wetenswaardigheden. Zeker positief. Voor het eerst: slechts 2 teams met de volle winst op een speelavond.

Buitengewoon groot was het enthousiasme van de winnende teams van onze gewaardeerde maandprijzen: Leinrecht en het Pepteam wisten, met 3 overwinningen beslag te leggen op prachtige “krentenmikken”, een kleine verwijzing naar het komende carnaval.

De stand

Terwijl Weieven stoer aan kop bleef (ondanks verliespunten) konden “Maan” en “Pep-team” zich nestelen in de top van het klassement. De lijst werd dus behoorlijk opgeschud en bij de volgende ronde kan dus opnieuw op een flinke verandering worden gerekend. De koplopers zijn gewaarschuwd.

Klik hier voor de uitslag van de 5e ronde

.“Zes!” van EGZ. Evenementen Groep Zijtaart.

logo zijtaart.nl