Hippe nieuwe huisstijl en twee nieuwe logo's voor De Reiger

Hippe nieuwe huisstijl en twee nieuwe logo's voor De Reiger

De Reiger Horeca heeft een gloednieuwe huisstijl. Het restaurant aan de Pastoor Clerxstraat in Zijtaart is in een nieuw modern jasje gegoten. “Het interieur is nog hipper geworden, het logo is vernieuwd en de website heeft een flinke upgrade gekregen”, legt eigenaar van De Reiger Mike Versantvoort uit.

De Reiger is een echt familiebedrijf. Mike nam het bedrijf zo’n twee jaar geleden over van zijn ouders. Hij groeide letterlijk op in het restaurant. De afgelopen twee jaar waren in verband met de coronapandemie niet de twee makkelijkste jaren, maar Mike barst nog altijd van de energie en het enthousiasme. Twee jaar geleden maakte hij het restaurant al een stuk moderner door meer sfeer te brengen en het interieur kreeg een eigentijdsere uitstraling. Zo werd onder andere de stijl van het terras doorgetrokken naar binnen.

Huisstijl
De huisstijl was echter toch al zeker zo’n vijftien jaar oud. Hoogtijd om daar ook een flinke kwaliteitsslag in te maken vond Mike. “Ik weet niet precies hoe oud de huisstijl was, maar het was tijd voor iets nieuws. En als we iets doen, dan doen we het goed”, vertelt hij. Samen met Thomas Vermaas en Guus Munsters van Krumps is er een nieuwe huisstijl ontwikkeld. Mike is erg blij met het eindresultaat: “Het is een hippe huisstijl met een gloednieuw logo die goed bij ons past en veel meer van deze tijd is. We hebben onder andere onze bussen voorzien van nieuwe bestickering en de website is compleet vernieuwd. Ook het interieur van het restaurant is iets aangepast.”

Website
De website is opgedeeld in twee delen. Mike legt uit: “Het zijn twee sites ineen. Het restaurant en de catering zijn eigenlijk twee aparte bedrijven die onder dezelfde noemer vallen. Daarom hebben we de website opgedeeld in een groen (catering) en een oranje (restaurant) gedeelte. Zo weten onze klanten meteen waar ze moeten zijn. Het is super overzichtelijk.”
Leuke prijsDe opzet van het restaurant met onder andere de verschillende menu’s, zoals een seniorenmenu en het drie gangen keuzemenu, blijft hetzelfde. “De Reiger biedt interessante menu’s aan voor een leuke prijs. Daar staan we immers om bekend. Op de nieuwe website kunnen onze gasten precies zien wat er allemaal op het menu staat. Dat geldt ook voor de cateringopties, zoals de populaire barbecuebuffetten”, besluit Mike.

De nieuwe website inclusief nieuwe huisstijl is hier te bekijken.

Bron: © Stadskrant Veghel 23 juni 2022

logo zijtaart.nl