Het gaat weer kriebelen voor de carnavalsoptocht in Reigerland

Het gaat weer kriebelen voor de carnavalsoptocht in Reigerland

Het nieuwe jaar is weer begonnen en de dagen beginnen weer langer te worden; het is weer de hoogste tijd om aan carnaval te gaan denken. En als een reiger aan de carnaval denkt, dan denkt hij aan de mooiste optocht van Meierijstad, want die trekt door de Seitertse straten!!  Het is heel gaaf om te horen dat de optocht weer begint te leven. Veel kinderen op de basisschool hebben het idee van hun creatie al gevonden en zijn druk bezig met de uitwerking ervan. Superleuk om te zien dat er al veel enthousiasme is. Ook van de volwassenen horen we steeds meer geluiden.

We merken dat de bekende groepen, maar zeker ook een aantal “nieuwelingen” enthousiast worden nu carnaval eindelijk weer gevierd kan worden zoals we dat graag doen. We hebben als Reigers immers een eer hoog te houden en natuurlijk hopen we dat ook dit jaar weer te doen, zodat we weer een prachtige optocht hebben op zaterdag 18 februari 2023.

Jubilieum editie 

Omdat het de 55ste optocht gaat worden hopen we dat iedereen wederom zijn best gaat doen om zo goed mogelijk voor de dag te komen. Om dit bijzondere jubileum een extra feestelijk tintje te geven, stellen we een prijs beschikbaar voor deelnemer die op de meest ludieke / leuke wijze aandacht besteedt aan het 55 jarig jubileum van de optocht. Hier doet iedere deelnemer automatisch aan mee!!!!

Vragen en Inschrijven

Het kan zijn dat je nog vragen hebt over de optocht. Laat het dan weten via dit contactformulier van CV De Reigers. Veel plezier en succes met de voorbereidingen en vergeet niet: op vrijdag 3 februari is de inschrijfavond, maar daar hoor je binnenkort nog wel meer van!

Bron: © CV De Reigers 11 januari 2023

logo zijtaart.nl