Help de kinderen van Zijtaart aan een geweldige JAZ: vrijwilligers en LED scherm gezocht

Help de kinderen van Zijtaart aan een geweldige JAZ: vrijwilligers en LED scherm gezocht

De JAZ organiseert jaarlijks de Zijtaartse Kindervakantieweek in de laatste week van de schoolvakantie. Een enthousiaste club mensen bedenkt spellen, een verhaal en een heus decor wordt gemaakt. Drie dagen lang vermaken kinderen zich op het terrein ‘de Leinse Hoefslag’ oftewel de rijhal. Ook worden er in het dorp verschillende spellen gedaan. 

2022 is alweer de 23ste editie van de JAZ dagen! Ook deze editie hopen we er weer een leuke editie van te maken met alle kinderen en begeleiding. En dit jaar gaan doen we dat met het thema:  JAZ IN DE RUIMTE. Op alle dagen begint het programma om 10.00u. Het programma eindigt iedere dag om 15.30 behalve op de donderdag. Op de donderdag gaan de kinderen na de dag op het terrein naar hun frietgezin. Om 18.00u keren zij terug naar het terrein en is iedereen welkom voor een gezamenlijke afsluiting.

Vrijwilligers

De kindervakantieweek zou niet bestaan zonder de vele handjes van onze fijne vrijwilligers! Voor dit jaar komen we nog een aantal handjes tekort. Help jij ons er een onvergetelijke kindervakantieweek voor de Zijtaartse kinderen van te maken?

We zoeken:

  • sterke papa's en mama's voor zaterdag 27 augustus
  • spelbegeleiders voor dinsdag 30 augustus
  • spelbegeleiders voor donderdag 1 september 

Heb jij tijd om een weer een onvergetelijke JAZ week van te maken voor de kinderen? Meld je dan snel per e-mail aan bij Marieke!

TIP

De kindervakantieweek telt mee voor je maatschappelijke stage dus sla twee vliegen in één klap en vul je maatschappelijke stage uren in bij JAZ.

LED Scherm gezocht

Kun jij ons helpen? Voor de kindervakantieweek zijn we ook nog op zoek naar een LED-scherm. We willen in het verhaal ook werken met videobeelden, het scherm moet dus overdag en met zonlicht goed te zien zijn.

Bron: © JAZ onderdeel van Evenementengroep ZIjtaart  7 juli 2022

logo zijtaart.nl