Hele mooie Koningsdag met vossenjacht en versierde fietsentocht

Hele mooie Koningsdag met vossenjacht en versierde fietsentocht

We zijn nog aan het nagenieten van een hele mooie Koningsdag, met een vossenjacht met hele gave creaties en soms niet al te gemakkelijke opdrachten en spelletjes en een luchtkussen op het plein. En dat alles onder het genot van zonneschijn en een pannenkoek gebakken door Prins Hans, adjudant Roel en de dames Daimy en Nicole. Gelukkig lukte het de meeste kinderen om de zin te raden en daarmee Koning Wim-Lex, Koningin Maxima en hun butler te bevrijden uit de kast. Dit moest natuurlijk gevierd worden en dat gebeurde.

Er trok een prachtige stoet door het dorp van oranje en rood-wit-blauwe fietsen, skelters en mooi verklede kinderen. Deze werd begeleid door de muzikale klanken van fanfare Sint-Cecilia. Hoewel alle fietsen er mooi uitzagen, werden er door juryleden Loes en Anouk drie stuks uitgekozen voor een prijs: die van Lotte van Nunen, Tijm Embregts / Joep van Asseldonk en die van Tim van Zutphen. Voor alle deelnemers was er een ijsje, beschikbaar gesteld door De Reiger Horeca..

Alle deelnemers, dank voor jullie deelname. We hebben er samen een prachtig feest van gemaakt. Maar dit had nooit gekund zonder de hulp van al die vrijwilligers en daarom dank jullie wel!!!

Bekijk hier de filmpjes van de ontvoering van de koning en koningin en de versierde fietsenoptocht

2022 04 28 Overzicht geslaagde Koningsdag in Zijtaart vossenjacht en versierde fietsentocht

EvenementenGroep Zijtaart

 

logo zijtaart.nl