Hans van den Oever regeert over De Reigers

Hans van den Oever regeert over De Reigers

Hans van den Oever (29) is vrijdagavond in een vol Dorpshuis onthuld als nieuwe heerser van De Reigers uit Zijtaart. Van den Oever is getrouwd met Daimy van den Oever-van Zutphen (oorspronkelijk een Heikneuter). Samen hebben ze een dochter Yara. Van den Oever werkt voor zichzelf als metselaar. Hij woont al heel zijn leven in Zijtaart.

 “Toen ik werd gevraagd heb ik niet lang hoeven nadenken. Het is toch wel een eer als je gevraagd wordt. Mijn adjudant en bijna buurman is Roel Maas (35). Hij is getrouwd met Nicole Maas-van der Linden (oorspronkelijk een Paplippel)”, vertelt Van den Oever. Adjudant Maas en zijn vrouw hebben twee dochters: Nanne en Lilly. Hij is werkzaam als stukadoor. Skon joar 
 
“We gaan er een hele mooie carnaval van maken, onder ons motto: di jaor gin gezeur, wij knalle de carnaval deur”, aldus Van den Oever. De nieuwe prins van De Reigers is zich ervan bewust dat er een onzekere tijd aankomt. “Ons motto klopt nu ook niet helemaal meer, maar we gaan er vanuit da we er een skon joar van kunnen maken.” Afgelopen vrijdagavond was het in ieder geval ouderwets gezellig.
 
 
Bron: Stadskrant Veghel 12 november 2021
logo zijtaart.nl