Grote Zijtaartse spellenavond op vrijdag 26 januari

Grote Zijtaartse spellenavond op vrijdag 26 januari

Tijdens de goedbezochte buurtkeezen avonden hebben verschillende deelnemers aangegeven ook graag eens een ander spel te (leren) spelen en Zes zou Zes niet zijn als we daar geen gehoor aan geven. Daarom hebben we op vrijdag 26 januari een grote Zijtaartse spellenavond georganiseerd waar we met z'n allen verschillende spellen gaan leren en spelen. Vanaf 19.00 uur is er een vrije inloop in het Dorpshuis en deelname is gratis. Aanmelden vooraf is dus niet nodig: hoe meer zielen hoe meer vreugd!

Echter: voor ons is het fijn te weten hoeveel deelnemers wij kunnen verwachten. Dus: diegenen die zich – vanaf nu – vóór  20 januari 2024 aanmelden krijgen een gratis consumptie aangeboden van ons. Aanmelden is eenvoudig; klik hier of meld je aan bij de organisatie op onze Keez avond op vrijdag 5 januari.

Welke spellen gaan we aanbieden?

In principe elk spel, maar we weten dat er veel liefhebbers zijn voor “Catan”, “Ticket to ride”, “Carcasonne”, “Stratego”, “Risk” en nog vele andere spellen. Ook de vraag: “Wanneer kunnen we “Tokken” leren en spelen kan op die avond positief beantwoord worden. Een “eigen” spel meebrengen is prima: kun je eindelijk eens een echte uitdaging aangaan!

Graag tot ziens a.s. vrijdagavond en op 26 januari en geef even door dat je komt.

“Zes!” van EGZ. Evenementen Groep Zijtaart

logo zijtaart.nl