Grijp nu uw kans: Opleiding EHBO in 3 zaterdagen of cursus AED bedienen

Grijp nu uw kans: Opleiding EHBO in 3 zaterdagen of cursus AED bedienen

Heeft u het ook wel eens meegemaakt, dat u machteloos moest toekijken bij een ongeval omdat u simpelweg niet wist wat er moest gebeuren?  Vanaf volgend jaar hoeft dat niet meer…………

Volledige EHBO opleiding

EHBO Zijtaart is namelijk op zoek naar nieuwe leden! Om lid te kunnen worden van de EHBO vereniging en de vereniging bijvoorbeeld te kunnen helpen bij evenementen in ons prachtige Zijtaart, moet je wel in het bezit zijn van een EHBO diploma. Als je dit nog niet bezit, is dit je kans! In 3 zaterdagen gaan onze kaderinstructeurs je meenemen in de wereld van de EHBO en leren je hoe te handelen in bepaalde situaties. De reanimatie met een AED apparaat, aanleggen van verbanden en het behandelen van brandwonden zijn voorbeelden van zaken die worden behandeld.

We hebben op dit moment 6 aanmeldingen voor de nieuwe cursus, maar dat zijn er nog een paar te weinig. Meld je dus snel aan en volg komende winter nog de volledige EHBO cursus!! 

Herhalingscursus AED bediener

Naar aanleiding van een eerdere oproep hebben we 5 aanmeldingen ontvangen voor het volgen van de cursus AED bediener; als je deze cursus in het verleden gevolgd heb, mag je jezelf ook voor deze cursus aanmelden. Wij hopen natuurlijk dat er nog voldoende aanmeldingen komen, zodat we de cursus voor jullie kunnen verzorgen.

Mocht u geïnteresseerd zijn in de EHBO opleiding of de AED cursus en nog meer informatie willen of uzelf aanmelden, verzoeken wij u zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen. Kijk op de webpagina van EHBO Zijtaart voor e-mailadres en telefoonnummers.

Bron: © EHBO Zijtaart 11 oktober 2022 Henry Brugmans en Gerard Hooijmans

logo zijtaart.nl