Griezelige Halloween speurtocht door Zijtaart

Griezelige Halloween speurtocht door Zijtaart

Ook dit jaar was Jong Nederland Zijtaart weer verantwoordelijk voor een Halloweentocht door het dorp. Het was weer griezelen, vrijdagavond, voor jong en oud. Ruim 80 kinderen liepen met ouders door het dorp. Op zoek naar … snoep!

De start was ook nu weer bij de blokhut van Jong Nederland. Met een routekaart in de hand gingen de kinderen, samen met hun ouders die vaak net zo enthousiast waren, op pad om snoep te bemachtigen bij diverse woningen.

Veel inwoners hadden kosten noch moeite bespaard om hun huis van boven tot onder te voorzien van alles wat met Halloween te maken had. Maar dat niet alleen. Sommige bewoners joegen de bezoekers de schrik om het lijf. Kinderen werden ‘achterna gezeten’ door een vreemd persoon met een kettingzaag of werden opgeschrikt door een soort van clownspersoon met uitpuilende ogen.

Puzzelen

Onderweg konden de kinderen op zoek gaan naar griezels. Elke griezel was voorzien van een cijfer. Elk cijfer was weer gekoppeld aan een letter. Door de letters te ontcijferen konden ze dan weer een woord vormen. Na afloop kon men de oplossing van deze puzzel in de brievenbus deponeren.

Het was weer een geweldig mooie tocht die Jong Nederland georganiseerd heeft.

Bron: © Jong Nederland Zijtaart 31 oktober 2022

2022 10 31 Fotos Griezelige Halloween speurtocht door Zijtaart

logo zijtaart.nl