Gratis theatervoorstellingen 'Mantel Der Liefde'

Gratis theatervoorstellingen 'Mantel Der Liefde'

In Meierijstad zijn wij gestart met een onderzoek onder mantelzorgers. We willen u als mantelzorger in Meierijstad kennen om te weten welke ondersteuning u nodig heeft. Zodat u het vol kan houden en zich gesteund en gehoord voelt. Welke scholing is bijvoorbeeld gewenst en wat is nodig om overbelasting te voorkomen? Wat kunnen de professionele en informele organisaties voor mantelzorgers nog meer doen om mantelzorg meer draagbaar te maken? En niet te vergeten: Welke beslissingen van de gemeente belasten mantelzorgers? Welke verlichten het werk van mantelzorgers? Enz.   Eén van de eerste onderdelen van dit mantelzorgonderzoek is een theatervoorstelling met nagesprek in de drie kernen van Meierijstad. Wij nodigen u hier graag voor uit! 

Bij de korte voorstelling “Mantel Der Liefde” door theatergezelschap 'De dames die raken' komen theaterscenes over de dagelijkse praktijk van mantelzorgers aan bod. Veel mensen zijn mantelzorger vanuit liefde en/of verantwoordelijkheidsgevoel. Maar dat wil niet zeggen dat het vanzelf gaat. Hoe bewaak je je grenzen, waar liggen die grenzen überhaupt? Hoe ga je om met de bureaucratie waar je mee te maken kan krijgen? De gespeelde scenes roepen veel herkenbaarheid op. Er is veel ruimte voor interactie met het publiek. Zo kunt u ervaringen delen, herkenning en erkenning ervaren. Dit geeft troost, steun en nieuwe inzichten.

Via dit formulier meldt u zich aan voor één van de drie voorstellingen. Let op! U moet per persoon 1 formulier invullen!
De voorstelling is gratis.  Kunt u niet in uw woonplaats maar wel naar de theatervoorstelling in een andere kern, u bent van harte welkom!  

Wanneer en waar? 

  • Donderdag 19 oktober van 19.30u - 22.00u: ‘t Spectrum Schijndel in de Podiumzaal  
  • Vrijdag 20 oktober 19.30u - 22.00u: Blauwe Kei Veghel in de Podiumzaal 
  • Woensdag 25 oktober 14.00u - 16.30u: Mariendael St. Oedenrode in de Theaterzaal 

Meer informatie

Heeft u nog vragen of lukt het aanmelden niet? Bel dan naar 073-544 1400 of mail uw gegevens (voor- en achternaam, telefoonnummer en woonplaats) naar  

Wist u ook dat u zich via de gemeente Meierijstad kunt laten registeren als mantelzorger? U kunt zich dan laten informeren via onze mantelzorgnieuwsbrief en ontvangt rondom de dag van de mantelzorg een presentje vanuit de Gemeente en welzijnsorganisaties. Meer informatie hierover vindt u op de website van de gemeente Meierijstad. 

logo zijtaart.nl