Gitaarclub Pizzicato luistert 10 jarig jubileum popkoor ZIP op

Gitaarclub Pizzicato luistert 10 jarig jubileum popkoor ZIP op

Popkoor ZIP uit Landhorst bestaat 10 jaar en hoe gaaf is dat?! Daar zijn ze enorm trots op. Dat is reden voor feest en wie jarig is trakteert toch? En zij trakteren met dat, waar ze goed in zijn: een prachtig buitenconcert op 1 juli a.s. in de feestelijk aangeklede tuin achter dorpshuis de Stek in Landhorst. Ontvangst is vanaf 18.45 uur, om 19.30 uur begint ons gratis toegankelijk feestje.

10 jaar geleden maakte het jongerenkoor in Landhorst de overstap naar een popkoor. Dat bleek een gouden greep, het koor groeide in aantal van 15 naar ruim 50 leden. De naam ZIP (Zingen Is Plezier) dekt de lading van dit enthousiaste gezelschap. Onze leden komen vanuit heel de omgeving. ( maar liefst uit 14 plaatsen).

Op wie we bijzonder trots zijn is onze dirigente Victorine Egelmeers. Zij is het warme hart van onze vereniging. Victorine brengt haar kunde, haar enthousiasme en haar plezier over op de Zippers.  Als feestelijke verrassing  is er een gastoptreden van gitaarclub Pizzicato uit Zijtaart. Meerstemmig brengen ze klassiekers en toppers van nu.

Voor mensen die popkoor ZIP volgen, weten dat afgelopen jaar een succesvolle actie is opgezet nadat ZIP bestolen werd van haar apparatuur. Dit concert is dan ook een groot dank-je-wel voor alle gulle giften die we hebben mogen ontvangen. In het bijzonder noemen wij hier de Fanfare Landhorst en Van Dijk Logistics. Voor hen zijn dan ook VIP -plaatsen gereserveerd. Op voorhand willen we onze lokale ondernemers en verdere sponsoren bedanken voor hun bijdrage aan het concert.

Kortom, heel veel redenen om met ons mee te vieren, we zien jullie graag op 1 juli bij dorpshuis de Stek in Landhorst vanaf 18.45 uur.  De toegang is gratis. Mocht het slecht weer zijn, dan zal het concert binnen in De Stek worden gehouden.

2023 06 15 PopkoorZIP jubileumconcert Poster

logo zijtaart.nl