Gitaar Kids Pizzicato geven allereerste concert

Gitaar Kids Pizzicato geven allereerste concert

Afsluiting van het gitaarseizoen… in november 2022 is Gitaarclub Pizzicato gestart met een nieuwe kindergroep. Wat een gezellige groep gitaristen bij elkaar die al steeds beter de grepen van het gitaarspel onder de duim krijgen. Samen met de kinderen staat vooral het plezier van het leren gitaarspelen voorop, maar daarnaast mag er ook zeker een vlotte vooruitgang in het gitaarspelen zitten en gaan we de komende paar lessen nog toewerken naar ons ALLEREERSTE kidsconcert.

De groep met inmiddels 14 kids is sinds de meivakantie weer gesplitst in 2 groepen: een kidsgroep van 6 tot 8 jaar en een jeugdgroep van 9 tot 12 jaar. De gitaristen oefenen in de oneven weken op donderdagavond in het dorpshuis in Zijtaart. De komende repetities gaan we de gitaartechnieken nog wat verfijnen zodat we op donderdag 22 juni een mooi optreden kunnen geven aan ouders, broertjes en zusjes, opa’s en oma’s en belangstellenden die wellicht ook gitaar willen gaan leren spelen. Kom gerust luisteren als je benieuwd bent naar wat de kinderen zoal kunnen spelen op gitaar.

De zaal is om 18.00 uur open en om 18.15 uur zal het concert beginnen tot ongeveer 19.00 uur. We zien u graag op 22 juni in het Dorpshuis!

logo zijtaart.nl