Geslaagde Zijtaartse spellenavond

Geslaagde Zijtaartse spellenavond

Afgelopen vrijdagavond was een geslaagde spellenavond, een aantal deelnemers had zich op het spel tokken gezet en spelregels en tactieken met elkaar besproken. Niet 1 maar 2 wereldkampioenen Stratego waren aanwezig, en verschillende hebben een poging gewaagd om ze te verslaan. Maar ze kwamen van een “koude kermis” thuis en hadden geen schijn van kans. Andere storten zich op de andere aanwezige spellen, regenwormen, ticket to ride en Kwakzalvers van Kakelenburg. Als afsluiter werd het spel koehandel op tafel gelegd, waar zoals vroeger op de markt flink werd gehandeld voor de beste koop en was nog lang rumoerig.  We kunnen terug kijken op een geslaagde avond, wellicht komt hier een vervolg aan.

Buurtkeezen ronde 5 komende vrijdagavond

Langzamerhand komen we dichter bij het einde van deze uitgave van het succesvolle buurtkeezen in Zijtaart. Er zijn nog 9 punten te behalen. Onze toppers hoeven dus niet te denken dat ze er al zijn! Oplettendheid, wat geluk en een goede tactiek blijven nodig!

Al met al belooft het weer een gezellige speelavond te worden, met op het einde weer passende maandprijzen voor de 3 beste teams van de avond! Zou het “iets” met carnaval te maken kunnen hebben??

We zien elkaar weer op vrijdagavond!

“Zes!”van EGZ. Evenementen Groep Zijtaart.

logo zijtaart.nl