Geslaagd donderdagavond tennistoernooi en damesteam kampioen

Geslaagd donderdagavond tennistoernooi en damesteam kampioen

De Kleine Toernooien Commissie (KTC) organiseert al vele jaren eendagstoernooien. Denk hierbij aan het oliebollentoernooi, frikandellentoernooi, TennisMeetsSoccer, carnavalstoernooi enz. enz. Door de Coronaperiode stonden deze toernooitjes lange tijd niet op de agenda. 

Afgelopen donderdagavond stond het eerste toernooitje van dit kalenderjaar op het programma. 32 fanatieke tennissers werkten in twee poules hun wedstrijdjes af. Steeds met een ander maatje en tegen verschillende tegenstanders. Aan het einde werd de stand opgemaakt en waren het in poule A: Johnny Maas en in poule B: Eric Groothoff die er met de eerste prijs vandoor gingen. 

Naast winnaars heb je ook spelers die helaas laatste geworden waren in hun poule. Zij kregen van de organisatie een eervolle vermelding en daardoor ging de aanmoedigingsprijs naar Louis de Bilt en Jorg Gibbels. De organisatie kan weer terugkijken op een zeer geslaagd toernooi en hopelijk volgen er snel meer!

Het damesteam van zaterdag is kampioen!

Elk seizoen kan er externe competitie gespeeld worden door leden van TV Zijtaart. Tijdens deze competitie speelt men tegen andere teams uit de regio. Zo ook in de afgelopen winterperiode. Drie teams hadden zich ingeschreven voor deze competitie. De dames van het zaterdagteam werden uiteindelijk eerst in hun poule met 15 punten uit 6 wedstrijden. Een vast team van dames, maar ook natuurlijk diverse invallen hebben dit mogelijk gemaakt. Wij feliciteren dan ook Anouska (teamcaptain), Ivonne, Karin, Diane, Jolanda, Manita, Monique, Sonja, Ilona en Ellen van harte met dit resultaat!

Bron: © Tennisvereniging Zijtaart 27 februari 2023

logo zijtaart.nl