Geslaagd concert voor Honoraire leden & Vrienden Muziekvereniging St. Cecilia

Geslaagd concert voor Honoraire leden & Vrienden Muziekvereniging St. Cecilia

Afgelopen zondag mochten wij als muziekvereniging zo’n 100 gasten ontvangen voor een concert speciaal voor onze honoraire leden en vrienden. Zij werden ontvangen met koffie en gebak. Deze taarten waren gebakken door onze eigen leden van ‘heel Cecilia bakt’. Na deze feestelijke ontvangst stond er een mooi en afwisselend muzikaal programma op hen te wachten dat verzorgd werd door onze slagwerkgroep onder leiding van Henk Schellekens en het fanfareorkest onder leiding van Albert-John Vervorst.

2024 03 19 40 jaar lid van Muziekvereniging St. Cecilia ZijtaartDe middag had nog een extra feestelijk tintje omdat we ook nog twee leden in het zonnetje mochten zetten. Zowel Gert-Jan van Asseldonk als Martien van der Burght zijn 40 jaar lid van onze vereniging! Daar werd op een mooie manier bij stil gestaan en beloond met een insigne, oorkonde en bloemetje. Na het concert werd er nog gezellig gesproken en geborreld met elkaar, het was een geslaagde middag!

Wij willen al onze honoraire leden en vrienden hartelijk danken voor hun komst en uiteraard ook voor hun steun aan onze vereniging. We zien elkaar graag weer bij aankomende evenementen van onze vereniging!

Kijk voor alle foto's hier op de website van St. Cecilia

Met muzikale groet,
Muziekvereniging St. Cecilia

logo zijtaart.nl