Geheimzinnigheid rondom autogarage Mulder

Geheimzinnigheid rondom autogarage Mulder

Vorig week strandde onze zoektocht naar de geheimzinnige uitvinder van ‘Het beste idee van Nederland’ bij de voordeur van autogarage Mulder. Echter tot onze verbazing reden wij vandaag 4 (!!) lekke banden en hadden we meteen een goede reden om de garage nogmaals met een bezoekje te vereren. We werden opgevangen door ene Kasimir. De vrolijke Poolse jongeman verving met plezier onze banden en maakte volop grapjes. Toen wij vroegen hoe lang hij al bij de garage werkt en of hij de geheimzinnige uitvinder kent, werd hij echter plotseling ontzettend zenuwachtig. Hij beweerde ineens helemaal niet bij de garage te werken en liet alles uit zijn handen vallen om vervolgens te verdwijnen! Eigenaar Willem Mulder werd al snel daarna naar buiten geduwd door zijn vrouw om de banden alsnog te vervangen. Willem beweerde geen flauw idee te hebben wie de ‘bandenwisselaar’ was en had nog nooit van een Kasimir gehoord. Iets in zijn gedrag verraadde echter wat anders. Dus in plaats van iets wijzer te zijn geworden over de geheimzinnige uitvindster hebben we nu ook het mysterie over een geheimzinnige ‘werknemer’.

Vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 maart zijn de opnames voor “Het beste idee van Zijtaart” in MFA t ’Klooster in Zijtaart. Wij van de Zijtaartse Toneelvereniging beloven niet te stoppen met ons onderzoek en brengen volgende week voor ‘t laatst verslag uit over deze geheimzinnigheid rondom autogarage Mulder.

Bent u ook benieuwd naar de uitvindingen van W. Mulder en de geheimzinnige ‘Kasimir’. U kunt nog online kaarten bestellen voor “Uitvinden is een Kunst” of bel/app naar: 06 4807 1769. Kaarten kosten € 12,- en zijn inclusief 1 consumptie.

Graag tot ziens!
De Zijtaartse Toneel Vereniging

logo zijtaart.nl