Feestelijke ballonnen winactie 120 jaar Sint Cecilia Zijtaart

Feestelijke ballonnen winactie 120 jaar Sint Cecilia Zijtaart

Muziekvereniging Sint Cecilia Zijtaart bestaat dit jaar 120 jaar! Vorige week kondigden wij al aan dat ieder huishouden een feestballon ontvangt. Deze week is deze feestballon bij iedereen thuisbezorgd. Met al onze vrienden, (honoraire) leden binnen en buiten Zijtaart hopen we dit jaar een mooi feestje te kunnen bouwen. In het voorjaar komt er een speciale jubileumkrant en op 16 juli organiseren we een ‘Vrienden van Zijtaart LIVE’ concert. Zie ook de agenda!

Winactie: op zoek naar de enveloppen met 2 ballonnen

Tussen de ruim 700 verspreide enveloppen met een feestballon zijn er een aantal speciale ballonnen terechtgekomen. Deze ballonnen hebben een andere kleur en zijn voorzien van een specifiek kenmerk. Iedereen die deze speciale enveloppen met 2 ballonnen heeft ontvangen heeft een prijs gewonnen!

Bent u de gelukkige en heeft u een envelop met 2 ballonnen ontvangen?  Stuur dan een email naar . Vermeld daarbij je naam, adres en je telefoonnummer. We zijn ook benieuwd naar de kleur van de ballon en het specifieke kenmerk op de gekleurde ballon. Je mag ook een leuke foto van (jezelf en) de ballonnen meesturen.. Alle correcte inzenders ontvangen persoonlijk bericht over de gewonnen prijs. Daarnaast verloten we onder de inzenders een mooie hoofdprijs!

We zijn heel benieuwd waar de speciale feestballonnen terecht zijn gekomen.

Met muzikale feestelijke groet,
Muziekvereniging Sint Cecilia Zijtaart

logo zijtaart.nl