Fantastische Open Dag bij Roeivereniging De Meierij

Fantastische Open Dag bij Roeivereniging De Meierij

 
Gisteren was het zover: de open dag van Roeivereniging De Meierij langs de prachtige Zuid-Willemsvaart. En wat was het een spektakel! Ondanks dat het weer ons af en toe wat uitdagingen bood (want zeg nu zelf, wat is een beetje roeien zonder een spatje regen of een briesje tegen?), hebben we een onvergetelijke dag gehad.
We hebben graag ons clubhuis in wording, onze vloot en onze botenhuis laten zien, en hadden de kans om aan veel nieuwsgierigen uit te leggen wat Roeivereniging De Meierij precies inhoudt en wat we allemaal doen. Van onze missie en visie tot de diverse activiteiten die we organiseren - het was fantastisch om zoveel interesse en enthousiasme te zien!
 
Maar wat zou een open dag zijn zonder de daadwerkelijke actie op het water? Juist, een gemiste kans! Daarom zijn we extra trots dat maar liefst 48 mensen, met en zonder roeiervaring, deel hebben genomen aan onze roeiclinics. Onder de deskundige begeleiding van een stuurman of -vrouw, samen met twee ervaren roeiers, hebben onze deelnemers de roeiriemen in handen genomen en hebben ze – veilig en met heel veel plezier – het water bedwongen. 
 
We willen iedereen die heeft deelgenomen of een kijkje is komen nemen van harte bedanken. Jullie enthousiasme en energie maken dat Roeivereniging De Meierij een plek is waar iedereen, van jong tot oud, kan komen om de liefde voor het roeien te ontdekken en te delen.
Voor wie er gisteren niet bij kon zijn: geen zorgen, dit is slechts het begin van vele avonturen die we dit jaar samen op het water zullen beleven. Houd onze Facebookpagina in de gaten voor toekomstige evenementen en activiteiten. Of neem direct contact op om een afspraak te plannen. En wie weet? Misschien zien we jou binnenkort wel aan boord!
 
Roeien, het is meer dan een sport; het is een passie, een avontuur en een community. En bij Roeivereniging De Meierij zijn we meer dan klaar om samen met jou die golven te trotseren. Tot snel op het water!
 
Met vrolijke roeigroet,
logo zijtaart.nl