Fantastische eerste competitiedag voor PC De Reigertjes

Fantastische eerste competitiedag voor PC De Reigertjes

Vandaag mochten de twee viertallen en het tweetal van PC De Reigertjes voor het eerst in dit zomerseizoen aan de bak in Erp. Het B-viertal kur op muziek beet het spits af en liet een schitterende proef zien op de klanken van onze eigen Jeugdfanfare! Joy de Wildt met Laika, Niek Embregts met Nerissa, Roos van Dijk met Jerney, Laura van Keulen met Lizzy en Guus Ubben met Super waren heel goed wakker en reden dan ook een nagenoeg foutloze proef onder leiding van Hanneke van Asseldonk. Zij werden hiervoor beloond met maar liefst 72,65%.

Daarna was het de beurt aan ons viertal klasse Licht met een klassieke proef. Maud van Keulen met Karlijn, Maud van Asseldonk met Donut, Britt Deelen met Odiphan, Sieb van Dijk met Femke en Joep van Asseldonk met Cocktail lieten onder leiding van hun nieuwe commandante Annette Verhaaf een zeer nette proef zien. Deze werd beoordeeld met een heel mooi percentage van 68,7% en een prachtige tweede plaats. 

Tenslotte kwamen Guus Ubben met Super en Niek Embregts met Nerissa aan de beurt. Verkleed als cowboys noemden zij zichzelf De kReigertjes en lieten hun nieuwe proef zien; een ‘pas-de-deux’ op cowboymuziek. Deze proef werd zelfs met een eerste prijs en heel positief jurycommentaar beloond en met een percentage van 73,08%

Bron: © PC De Reigertjes 28 april 2024

logo zijtaart.nl