Fantasiewereld als thema voor Bixiedag in Zijtaart

Fantasiewereld als thema voor Bixiedag in Zijtaart

Aanstaande zondag 14 april is het zover! Er wordt dan weer een Bixiedag gehouden in Zijtaart. Dit is altijd een supergezellige dag, waarbij het oefenterrein De Leinse Hoefslag wordt bezocht door meer dan 50 verklede kinderen en pony’s.

Dit jaar is het thema ‘fantasiewereld’, dus we zijn heel benieuwd hoe de kinderen en pony’s er deze keer zullen uitzien. De Bixiedag is bedoeld voor kinderen tussen de 4 en 13 jaar, die een dressuur-, spring- en/ of behendigheidsproef laten zien. Zij mogen dit dus verkleed doen en de mooist verklede combinatie per rubriek ontvangt daarvoor een prijs. Buiten deze prijzen, is er geen wedstrijdelement, maar is iedere deelnemer bij voorbaat een winnaar en gaat niemand zonder aandenken naar huis.

Dankzij de sponsoring van Verbeek BouwbedrijfHorse&Joy en van Van Deursen staat er voor iedere deelnemer weer iets moois klaar. Ook voor (jeugdig) publiek is er van alles te doen. Zo is er een springkussen en wordt er geschminkt. Ook kan er worden deelgenomen aan Hobby Horsing (zo snel mogelijk een parcours rennen met een stokpaard). Guus en Niek zullen hun cowboyshow laten zien en Joy, Niek, Roos, Laura en Guus hun viertalproef op muziek.

De Bixiedag begint om 10 uur en zal tot ongeveer 14.30 uur duren.

logo zijtaart.nl