Erpse brug over de Zuid-Willemsvaart krijgt nieuw asfalt

Erpse brug over de Zuid-Willemsvaart krijgt nieuw asfalt

In week 47 (21 november 7:00 uur – 25 november 2022 18:00 uur) gaat Van Doorn in opdracht van Rijkswaterstaat de slijtlaag van het brugdek en het asfalt van de aanbruggen van de Erpse brug over de Zuid-Willemsvaart vervangen. In verband met deze werkzaamheden is de brug niet beschikbaar voor al het landverkeer, vrachtwagens, tractoren, auto's, fietsers, bromfietsers en voetgangers, en is er een omleidingsroute ingesteld.

Het betreft:

  • Volledige afsluiting van 21 november 7:00 uur tot 25 november 2022 18:00 uur
  • De Erpse brug is voor al het landverkeer afgesloten. Het verkeer dient de ingestelde omleidingsroute te volgen. Ook voor fietsers en voetgangers is een omleiding ingesteld.
  • Hulp- en nooddiensten hebben vanwege de aard van de werkzaamheden geen doorgang over de brug en dienen de omleidingsroute te volgen.

Basisschool leerlingen met taxi tijdens werkzaamheden Erpsebrug

De werkzaamheden aan de Erpsebrug in de gemeente Meierijstad blijken met name voor het vervoer van een groep basisschool leerlingen in Keldonk lastig te zijn. Na overleg heeft Rijkswaterstaat besloten een taxibus in te zetten voor de leerlingen die normaalgesproken over de brug naar de school in Keldonk gaan. De kinderen zullen naar verwachting ’s ochtends bij een ‘halte’ worden opgehaald en daar ’s middags weer worden afgezet. De precieze uitwerking moet nog worden geregeld en wordt kortgesloten met basisschool Antonius in Keldonk. De school zal de betreffende ouders informeren.

Mogelijk kunnen de werkzaamheden door weersomstandigheden niet doorgaan, er zal dan een andere uitvoeringsperiode gepland worden. Houd de website in de gaten.

Bron: © Van Doorn Buitenruimte 7 november 2022

2022 11 07 Erpse brug wordt voorzien van een nieuwe asfaltlaag

logo zijtaart.nl