Enthousiaste sportieve Keldonkse dames zoeken sportinstructeur

Enthousiaste sportieve Keldonkse dames zoeken sportinstructeur

Ben jij een enthousiast sporter of sportster? Lijkt het je leuk om je sportiviteit te delen met een gezellige sportieve groep dames in Keldonk? Dan hebben wij iets voor jou! In Keldonk zit op dit moment een jonge groep dames in de leeftijd vanaf 16 jaar en ouder zonder instructrice of instructeur. En ze kunnen niet wachten om weer te beginnen. Op vlotte muziek werken aan kracht, conditie, lenigheid, fitheid en souplesse. Een uurtje ultieme inspanning en ook weer ontspanning.

Je hoeft niet gediplomeerd te zijn, maar wel enthousiast, om zelfstandig deze groep een uurtje per week in het zweet te laten werken. Vindt je het alleen te spannend, dan zou een combi van 2 personen ook een optie kunnen zijn. Er staat een vergoeding tegenover, de details zullen we later bespreken. En waar mogelijk gaan wij jou ondersteunen, om een goede start te kunnen maken. Voor ons is het in eerste instantie belangrijk om iemand te vinden die hier positief in staat en deze uitdaging aan wil gaan.

We hebben de sportzaal in Keldonk nu op maandag in optie tussen 20.00 en 21.00 uur vanaf september 2024. Een uitwijkoptie zou een woensdagavond kunnen zijn als dat beter zou passen. Kortom er is wel het een en ander te bespreken als je interesse hebt. Je interesse kun je aangeven bij de commissie van Zorg en Welzijn Keldonk: Petra Leenders (06) 396 95 290 of per e-mail. Ook voor vragen kunt u daar terecht.

Bron: © Commissie Zorg en Welzijn Keldonk  2 april 2024

logo zijtaart.nl