Eerste exemplaar fotoboek officieel overhandigd aan zuster Germana

Eerste exemplaar fotoboek officieel overhandigd aan zuster Germana

Het fotoboek 150 Jaar Zijtaartse Parochiehistorie, dat is uitgegeven naar aanleiding van het 150-jarige jubileum van het kerkdorp Zijtaart en zijn Parochie, is onlangs van de persen gerold. 

Het boek bevat een volledige weergave van de tentoonstelling, die in samenwerking met de dorpsraad en het parochiebestuur tot stand is gekomen door de Tentoonstellingscommissie 150 jaar Zijtaart, en is aangevuld met een “Korte historische schets van de parochie-ontwikkeling”, geschreven door Martien van Asseldonk.

Bij deze gelegenheid heeft Mari van Asseldonk, als voorzitter van het lokale kerkbestuur, in aanwezigheid van de makers dit mooie aandenken officieel mogen overhandigen aan Zuster Germana van Ravestein, voormalig Moeder-overste van het Zijtaartse klooster en tot op de dag van vandaag nog nauw betrokken bij het reilen en zeilen van de parochie.

2022 10 17 Zuster Germana neemt eerste exemplaar fotoboek 150 jaar Zijtaart in ontvangst

Haal komende zaterdag uw fotoboek

Op zaterdag 22 oktober vanaf 09:00 tot 12:00 uur en van 13:00 tot 16:00 uur in het dorpshuis ligt het boek voor wie het heeft besteld, gereserveerd, klaar om af te halen. Voor belangstellenden die niet gereserveerd hebben is er een beperkt aantal nog te koop. De prijs is € 14,95

Bron: © Werkgroep 150 jaar Zijtaart 17 oktober 2022

logo zijtaart.nl