Een dagje naar ZijtaartZoo?

Een dagje naar ZijtaartZoo?

Een dagje ZijtaartZoo?

Jazeker, want 30 april en 1 mei opent ZijtaartZoo voor het eerst haar poorten! Het belooft een ‘Dolle Beestenboel’ te worden voor jong en oud!
De laatste inspecties moeten nog steeds plaatsvinden, maar Directrice van Doorn van ZijtaartZoo heeft er alle vertrouwen in. “Wij hebben zeer kundig personeel met zelfs jarenlange internationale ervaring. Verder zijn onze mensen erg veelzijdig en op meerdere functies inzetbaar.” In ZijtaartZoo wordt op dit moment nog de laatste hand gelegd aan een ultramodern apenverblijf, maar er wordt ook gebruik gemaakt van gebouwen die reeds aanwezig waren op het terrein. Deze gebouwen zijn omgebouwd tot dierenverblijven door Gerrit de Klusjesman. “Ik heb de verblijven extra verstevigd en ze zouden het wel moeten houden.” Aldus Gerrit.
Het aanbod aan dieren liegt er niet om, want van insecten tot krokodillen en van cavia’s tot olifanten en alles daartussen is aanwezig in ZijtaartZoo.

ZijtaartZoo opent haar poorten aan de Past. Clercxstraat 52 beide dagen om 19.30 en om 20.00 zal de officiële opening plaatsvinden.

Komen jullie een kijkje nemen?

Kaartverkoop 2 april van 10.30 -12.00 in MFA ‘Klooster of te bestellen via (06) 480 71 769 of via e-mail.  Kaarten kosten € 10,- inclusief consumptie.

Een dagje ZijtaartZoo daar moet je naar toe

logo zijtaart.nl