Programma Zijtaart Viert Feest: Een dag vol plezier en vermaak

Programma Zijtaart Viert Feest: Een dag vol plezier en vermaak

Op 16 juni 2024 staat het mooie Zijtaart op zijn kop voor het langverwachte evenement "Zijtaart Viert Feest". Met een breed scala aan activiteiten voor jong en oud belooft deze dag een onvergetelijke ervaring te worden voor de hele gemeenschap.

De voorbereidingen zijn in volle gang die het dorpsplein moeten omtoveren tot een levendig festivalterrein. De organisatoren hebben nauw samengewerkt om een programma samen te stellen dat voor elk wat wils biedt.

Voor de muziekliefhebbers staat DJ CSsoundwave paraat om de menigte te vermaken voorafgaand aan de wedstrijd van het Nederlands Elftal tijdens het EK. Na de wedstrijd neemt DJ Tonny het over en zorgt hij voor een spetterende afterparty met zijn aanstekelijke beats en entertainment.

Voor de kleintjes is er een speciaal jungle springkussen en een spannend skelterbaan parcours om hun energie kwijt te kunnen. Daarnaast is er ook een zandbak waar ze naar hartenlust kunnen spelen en graven.

Voor de volwassenen is er geen tekort aan vermaak met de eigen La Trappe biergarten, waar een selectie van heerlijke speciaalbieren wordt geserveerd. Proeverijen, proefglazen en volledige glazen zijn beschikbaar tegen aantrekkelijke prijzen, zodat iedereen kan genieten van de unieke smaken van La Trappe.

Kortom, "Zijtaart Viert Feest" belooft een dag te worden vol plezier, muziek en gezelligheid voor de hele familie. 

Het programma voor 16 juni:

10.00u Heilige mis
Ieder jaar starten we Zijtaart Viert Feest op Vaderdag met de heilige mis.
 
11.00u Opstellen Old Timers & zegening
Vervolgens gaan we verder met de 16e editie van de Old Timer Rit. Voorafgaand aan de rit is het zegenen van de Old Timers al jaren een traditie geweest bij Zijtaart Biedt Meer. Bij Zijtaart Viert Feest zetten we dit natuurlijk door. Wil je ook meedoen met de Old Timer Rit? Je kunt jezelf aanmelden via . Voor vertrek worden de oldtimers voor het dorpshuis door de pastoor gezegend zodat ze aan een voorspoedige rit kunnen beginnen.
 
12.00u Nieuwe film Zijtaart
Twee jaar geleden is er een nieuwe film gemaakt van Zijtaart, deze is gemaakt ter ere van het 150 jarig bestaan van het dorp. Deze film willen graag vertonen op het scherm voor aanvang van de wedstrijd. Je bent van harte welkom om deze film te komen kijken!
 
14.00u Livemuziek & Voorbeschouwing wedstrijd Nederlands Elffal
Voordat we de Oranje Leeuwen aan kunnen gaan moedigen tijdens hun eerste EK wedstrijd trappen we af met jong talent die hun draaiskills komen laten zien op het podium.
 
15.00u Eerste EK wedstrijd Nederland - Polen
Om 15:00 trapt de wedstrijd af. Kom jij samen met ons het Nederlands Elftal aanmoedigen? Wij hebben een tent, groot scherm en voldoende eten & drinken geregeld!
 
17.00u Live muziek
Na de wedstrijd feesten we nog even door met DJ's en zangers! We gaan door tot 19:30. Als je daarna nog niet uitgefeest bent, ben je natuurlijk welkom in een van de andere horecagelegenheden!
 

Zet 16 juni alvast in je agenda en mis dit dorpsfeest niet!

Bron: © Zijtaart viert feest 31 mei 2024

 
logo zijtaart.nl