Driebanden en Pentatlontoernooi Kleijngeld

Driebanden en Pentatlontoernooi Kleijngeld

Van woensdag 29 februari tot en met donderdag 7 maart wordt in zaal Kleijngeld het driebanden- en pentatlontoernooi van de biljartverenigingen Poedelpret en De Zwijntjes gehouden. Bij het driebanden speelt men in de voorronde 3 wedstrijden van 2 sets. Bij het pentatlon speelt men 3 wedstrijden. Na de voorronde zullen de spelers worden gerangschikt en de beste 16 gaan door naar de achtste finales en wordt er gespeeld volgens het knock-out systeem. Door deze opzet is het mogelijk om met verhinderingen rekening te houden van donderdag 29 februari tot en met maandag 4 maart. Vanaf dinsdag 5 maart gaan we verder met de achtste finales. 

Men kan deelnemen aan het driebanden- of het pentatlontoernooi. Aan beide toernooien deelnemen is organisatorisch niet mogelijk. Deelname aan een van de toernooien is voor alle inwoners van de gemeente Meierijstad vanaf 16 jaar. De partijen beginnen dagelijks om 18.45 uur. Op zaterdag en zondag kan (afhankelijk van de deelname) vanaf 13.30 uur worden gespeeld. Het toernooi vindt plaats in zaal Kleijngeld. Het inschrijfgeld bedraagt € 10,00 en moet bij inschrijving worden voldaan.

Wie mee wil doen kan zich t/m donderdag 15 februari a.s. opgeven bij Café-Zaal Kleijngeld, Past. Clercxstraat 55 in Zijtaart of via de mail. Ook voor nadere inlichtingen kan men terecht op dit mailadres of bij Martien Verbruggen, tel. (06) 543 78 832.

Bron: © B.V. Poedelpret en De Zwijntjes 6 februari 2024

logo zijtaart.nl