Doe zomerinkopen of boek een vakantie en steun tegelijk Muziekvereniging St Cecilia

Doe zomerinkopen of boek een vakantie en steun tegelijk Muziekvereniging St Cecilia

Allerlei zomerinkopen doen en vakanties plannen is nu een hot item. Veel mensen hebben behoefte om iets leuks te doen met de vakantie voor de deur en de zware lockdown periode die gelukkig bijna is bestreden. Graag willen wij u via dit bericht herinneren aan de mogelijkheid om bij het doen van online aankopen en vakantiereserveringen onze vereniging te sponsoren.

Als u uw aankopen via Sponsorkliks koopt, sponsort het bedrijf waarbij u koopt onze vereniging. Een  percentage van het aankoopbedrag gaat naar onze vereniging. Het kost u niets extra. Ruim 250 webwinkels zijn bij dit initiatief aangesloten. Dit zijn onder andere Bol.com, Coolblue, MediaMarkt, en Booking.com. en nog vele anderen. Op een hotel dat u via Booking.com reserveert krijgt onze vereniging bijvoorbeeld maar liefst 4% aan sponsoring. Bij een lange vakantie kan dit een aardig sponsorbedrag zijn zonder dat dit u zelf iets kost.

Hoe werkte het ook alweer?

1. Ga naar sintceciliazijtaart.nl en klik op de advertentie van Sponsorkliks. U komt nu op de website sponsorkliks.com en bent eenmalig automatisch gelinkt aan onze vereniging.

2. U kiest op de website van Sponsorkliks de winkel en winkelt verder vanuit deze webpagina.  Datzelfde geldt ook voor de reisorganisatie waar u een booking wilt doen.  Alleen op deze manier koopt u via Sponsorkliks. 

3. U zoekt uit wat u wilt kopen of de reis die u wilt reserveren en betaalt uw aankoop. U hoeft verder niets te doen en u betaalt niets extra’s.

Hopelijk bent u bereid met enkele extra klikken onze vereniging te steunen. Alvast onze hartelijke dank aan iedereen die een steentje bijdraagt!

Bron: © Het bestuur van Muziekvereniging Sint Cecilia Zijtaart

logo zijtaart.nl