Dienstenveiling muziekvereniging Sint Cecilia en CV de Reigers

Dienstenveiling muziekvereniging Sint Cecilia en CV de Reigers

De voorbereidingen zijn weer gestart voor de Dienstenveiling, georganiseerd door muziekvereniging Sint Cecilia en CV de Reigers. Dit evenement gaat plaatsvinden op zondag 17 november 2024 in ons Dorpshuis.

Om het evenement te laten slagen zijn er natuurlijk veel diensten nodig. De eerste diensten zijn reeds ontvangen: abonnementen voor actief 50+, festivalkaarten en een echte BABS staat op de lijst. Het begin is dus gemaakt, zorg ervoor dat jou unieke dienst erbij komt te staan, zodat iemand die leuke dienst kan kopen.

Meld je dienst aan

Het formulier voor het aanbieden van een dienst vindt u hier of in het Zijtaarts Belang en zijn ook te vinden bij: Dorpshuis Zijtaart, Autocentrum vd Heijden of Café Kleijngeld 

We kijken er enorm naar uit om samen met jullie een gezellige middag te beleven. Na het succes van voorgaande edities, beloven we opnieuw een evenement vol plezier en fantastische diensten.  Voor vragen kun je een e-mail sturen of terecht bij Hans Habraken, Gerard Hooijmans, Stijn van den Tillaart, Franc Kleijngeld, Ruud Cissen of Björn van der Heijden. Tot dan!

Bron: © De Dienstenveilingcommissie CV de Reigers en Muziekvereniging Sint Cecilia

logo zijtaart.nl