De ranglijst werd flink opgeschud tijdens de eerste buurtkeezenavond van 2023

De ranglijst werd flink opgeschud tijdens de eerste buurtkeezenavond van 2023

Het begon allemaal in goede sferen en veel vriendelijkheid en goede wensen voor 2023. Dat bleef de hele avond zo, maar bij het bekend maken van de uitslag van de avond kwamen de handen voor de monden! Hoe is het mogelijk! Meer dan duidelijk werd dat de race nog lang niet gelopen is. Onze kopgroep is grondig door elkaar geschud en de nieuwe leiders komen bijna uit het “niets”! Dat is zeker het mooie van het Keezenspel: het kan erg meezitten, of de pechduivel slaat opeens hard toe!

De maandprijzen konden uitgedeeld worden aan de grote winnaars van deze ronde: op nummer 1 De achterburen, met een plus van 15 (!) pionnen en op nr. 2 en 3 “Strak en vlak” en “Jut en Jul” met een overmaat van 10. De nieuwe stand vind je hier en wij kijken uit naar de volgende ronde op 3 februari ... wat is het spannend.

Het Zijtaarts Keezenkampioenschap op vrijdag 14 april.

Hoewel nog wel enige rondes in de buurtcompetitie gespeeld gaan worden, is het nu al tijd om na te denken over deelname bij het jaarlijks Zijtaarts kampioenschap. We hopen weer op veel teams die die avond hun kennis en geluk willen beproeven!

“Zes!” van EGZ Evenementen Groep Zijtaart.

logo zijtaart.nl