De Mudrun heeft nog vrijwilligers nodig

De Mudrun heeft nog vrijwilligers nodig

Goed nieuws! Door de huidige versoepelingen kan de Mudrun op zondag 10 april doorgaan. Al diverse jaren zetten vele vrijwilligers zich in om van dit evenement een succes te maken. Daarnaast genieten deelnemers, jong en oud van de obstakels en de route van deze run.

We kunnen ook dit jaar weer een beroep doen op onze leden/vrijwilligers van VOW om vele obstakels te bemannen en deelnemers te begeleiden op de zondag. Maar naast deze vrijwilligers zijn we ook nog op zoek naar mensen die willen helpen met de op- en afbouw, het uitzetten van de route, begeleiden van deelnemers en opruimen. 

Voor de volgende dagen en activiteiten zoeken we nog helpende handen:

  • Maandag t/m vrijdag 4 t/m 8 april vanaf 18:30 uur tot +/- 21:00 uur opbouwen van de obstakels/uitzetten route. 
  • Zaterdag 9 april vanaf 9:00 uur tot +/- 17:00 uur (als je een dagdeel kunt ook graag doorgeven) opbouwen van de obstakels/uitzetten route. ·
  • Zondag 10 april vanaf 9 uur t/m tot +/-15:00 (excl. afterparty) begeleiden van deelnemers bij obstakels/opruimen obstakels als laatste deelnemers zijn vertrokken. ·
  • Maandag 11 april vanaf 9 uur opruimen materialen en eventueel nog obstakels afbreken.

 

Zonder jullie hulp komen we handen tekort!

We vertrouwen op de inzet van onze leden/vrijwilligers, zodat we er samen weer een succesvolle dag van maken. Wil je helpen, ook al kun je maar op één dag, geen probleem, geef je op door een mail te sturen naar . Zonder jullie zou er geen Mudrun zijn dus help mee om er weer een groot succes van te maken.

Sportieve groet, 
organisatie VOW Mudrun 

logo zijtaart.nl