De kerstwensboom is weer gevuld

De kerstwensboom is weer gevuld

Voor het derde jaar staat er weer een prachtige kerstboom op het kerkplein van Zijtaart. Alle kinderen van basisschool Edith Stein hebben op de laatste schooldag van dit jaar een doorzichtige kerstbal gekregen om daar een wensje, herinnering of knutsel in te doen. Waarna de kinderen hun jasjes aan deden om de kerstwensboom te vullen met alle gemaakte ballen. Mochten er mensen zijn die ook graag iets in de kerstwensboom willen hangen dan doe dit gerust.

Dit jaar staat de kerstboom er niet alleen, de kerstboom wordt mede door een prachtige grote nieuwe kerststal met grote beeldengroep opgesierd. De kinderen hadden vanochtend in de klas al het verhaal gehoord van wat er afspeelde op kerstnacht 24 december en zo konden ze precies vertellen wie er allemaal stonden in de kerststal op het kerkplein vanochtend.

Dit alles wordt mede mogelijk gemaakt door de drijvende kracht Phil vd Heijden. Zij zorgt er elk jaar voor dat de kinderen een mooie bal krijgen en dat er dit jaar en hopelijk nog veel jaren een prachtige grote verlichte kerststal buiten de Lambertuskerk staat. Dankjewel Phil… we genieten er allemaal van! De kerststalletjes route die op 1e en 2e kerstdag georganiseerd werd eindigt bij deze mooie grote kerststal.

2022 12 27 Mooi grote kerststal bij Lambertuskerk in Zijtaart

logo zijtaart.nl